Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını hızlandırdı.

Safranbolu Belediyesi tarafından rutin temizlik ve yıkama çalışmalarının yanı sıra ana cadde ve ara arterlerde bulunan ağaçlardan dökülen yapraklar ve kuruyan dalların temizliği hızlandırıldı.

Çalışmalarını ilk günden bu yana "Daha temiz bir Safranbolu!" sloganı ile sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Her mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı Safranbolu’da, dökülen yapraklar her ne kadar güzel bir görüntü oluştursa da su giderlerinin ve mazgalların tıkanmaması için onları temizlemek durumundayız.” diye konuştu.

Son günlerde bazı vatandaşların atıklarını çöp konteynırı yerine yol kenarlarına ve çöp kovalarının dışına attıklarının görüldüğünü ve bu durumun Safranbolu’ya kesinlikle yakışmadığını belirten Başkan Köse, "İnanıyorum ki vatandaşlarımız ilçemizin temizliği için daha hassas olacaklardır. Safranbolu bir dünya kenti ve biz ismimize, geçmişimize lâyık olacağız. Anlayış gösteren ve destek olan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tüm ekiplerimizle görev başındayız.” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi