SAADET PARTİSİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADNAN YILDIRIM HER GEÇEN GÜN SAFRANBOLU SEÇMENİN SEVGİSİNİ KAZANIYOR


 

adnan-sp-safranbolu


SP Safranbolu Belediye Başkan Adayı ve Harita Mühendisi Adnan Yıldırım adaylığı açıklandığı günden bu yana seçim çalışmalarını birebir vatandaşla yüz yüze sürdürüyor.

Her gün çarşıda, pazarda seçim çalışmalarını seçmenle yüz yüze buluşarak sürdüren Adnan Yıldırım “Biz siyaseti, Allah rızası ve halka hizmet için yapmaya çalışıyoruz. Bu düstur ile yola çıktık. Seçme ve seçilmeme gibi bir endişe taşımıyoruz. Halkımıza hizmeti Allah bize nasip etmişse, halkımızın da teveccühü fazlasıyla olacaktır. Zaten her geçen gün hemşerilerimin bizlere karşı olan ilgi, alakasındaki artışı bariz bir şekilde görebiliyoruz. İnsanlar alavere, dalavere peşinde olanları görüyor. Biz insanımıza seçilme hırsı ile ne yalan söylüyoruz, ne de yapamayacaklarımızı vaat ediyoruz. Rant elde etme, yakınlarımıza menfaat ve çıkar sağlama gibi şaibelerden tamamen uzak olduğumuzu Saadet Partisi’nin geçmişinden gelen duruşu ile herkes bilmektedir.” Diye konuştu.

Safranbolu’da sokak sokak, kapı kapı gezen ve kendisine oy isteyen Saadet Partisi adayı Adnan Yıldırım’ın, halkla iç içe yaptığı seçim çalışmaları beğeni kazanıyor ve dikkatleri çekiyor.