Safranbolu Belediyesi tarafından yapılan hizmetler vatandaşlar evinden alınarak tanıtılıyor


 

20130620AW000756_02Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin halka tanıtılmasının, çalışma sisteminin, hangi şartlarda çalışıldığının ve yapılan hizmetin amaçlarının, ziyaret edilen birim yetkililerince anlatılmasını amaçlayan ve vatandaşların belediye hizmetlerinden haberdar olmalarını sağlayan proje çerçevesinde mahallelerden vatandaşlar alınarak, belediye hizmetleri tanıtılıyor.

Böyle bir çalışmanın belediye çalışmalarını yakinen takip etme fırsatı da olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz, şeffaf belediyecilik dedikleri bu olsa gerek” dediler.

20130620AW000756_01Gerçekleştirilen program ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, “Belediye hizmet birimlerimizi ve gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin nasıl yerine getirildiğini vatandaşlarımızın yerinde görmelerinin daha uygun olacağı düşüncesi ile böyle bir proje başlattık. 2009 yılından bu yana Cenabı Hakkın izni ile sözünü verdiğimiz pek çok projeyi yerine getirdik. Bu nedenle vatandaşlarımızın da hizmet birimlerini ve hizmetlerimizi yerinde görmeye, incelemeye hakları olduğunu düşünerek projemizi başlattık. Ayrıca bu tür çalışmaların belediyemizin çalışma azmini artıracağı ve daha verimli çalışmalar yapacağı kanaatindeyim” dedi.

Vatandaşların mahallelerinden alınarak hizmet birimlerini ve çalışma alanlarını ziyaret etmeleri ile ilgili program tüm mahallelerimiz biteme kadar devam edecek.

Editör: Haber Merkezi