Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Nazmiye Dursunlar adaylığını açıkladı.

Safranbolu Esnaf Sanatkarlar Odası Olağan Kongresi Öncesi Başkan Adayı Nazmiye Dursunlar düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında “Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın 2022 yılında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Seçimlerinde birlikte yol alacağımız arkadaşlarım ve Ben Nazmiye Dursunlar olarak başkanlığa adaylığımı açıklıyorum.” dedi

Yönetime alacağı bazı isimlerin yanı sıra, çok sayıda esnafın da katıldığı basın toplantısında “Öncelikle, Bugün, 25 Kasım. Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü. Ülkemizde hatta tüm Dünyada maalesef kadına yönelik şiddet, özellikle ekonomik, siyasal ve etnik sorunlarla iç içe geçerek artmakta sorun büyümektedir. Bir an önce Kadına Şiddet durdurulsun talebini buradan sizlerin vasıtası ile paylaşmak istedim.” ifadelerini kullanan Dursunlar, sık sık “Değişime birlikte yürüyeceğiz” dedi

Başkan adayı Nazmiye Dursunlar “Safranbolu Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın 2022 yılı Olağan Genel kurul sürecine girmiş bulunmaktayız. Çok yakın bir tarih olan geçtiğimiz 30 Haziran’da Safranbolu Esnaf ve Sanatkârlar Odamız üç adayla Olağanüstü Genel kurulla seçime gitmişti. Önümüzdeki Ocak, Mart tarih aralığında yapılması gereken bu olağan genel kurul öncesinde sizlerle bir araya gelerek adaylığımı açıklamak ve sürece ilişkin bilgileri sizlerle paylaşmak istedim." diye konuştu.

DEĞİŞİME BİRLİKTE YÜRÜYELİM

1991 yılında Safranbolu Esnaf ve Sanatkârlar Odasında göreve başlayan ve uzun yıllar Odanın Genel Sekreterlik Görevini yürüterek, 31 yıl aynı kurumda görev yapan Nazmiye Dursunlar “Siz değerli esnaflarımıza hizmet vermekten gurur duydum. İlk başta ailem ve birçok esnaf arkadaşım tarafından şimdiye kadar olan bilgi deneyim ve tecrübemi şimdi başkan olarak değerlendirmem konusunda bana yoğun talepte bulundular. Bunun üzerine yaptığım istişareler sonucunda ‘çıraklığını yapmadığınız bir işin ustası olamazsınız’ düşüncesiyle ilçemiz esnaf ve sanatkârlarına hizmet etmek için aday olmaya karar verdim.” Diye konuştu.

Dursunlar açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti;

“Odamızda 31 yıldır vermiş olduğum emek, bilgi, deneyim ve tecrübemi, güler yüzlü ilkeli objektif olarak doğru hizmet sunumu ile yaptığıma inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla Başkan olarak önümüzdeki seçim sürecinde açıklayacağım projeler ile çok daha aktif olarak İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlarımıza hizmet vereceğime şimdiden söz verir, adaylığımın hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan niyaz ederim.”

Safranbolu Doğumlu, 48 yaşında evli ve iki çocuk annesi olan Nazmiye Dursunlar, Anadolu Üniversitesi Lojistik mezunu. 31 yıl Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar odasında genel sekreterlik görevi yaptı ve emekli oldu. Halen Esnaf olarak çalışmakta.

Editör: Haber Merkezi