Korumanın Başkenti Safranbolu’da Ramazan Bayramı Belediye tarafından düzenlenen bir organizasyonla kutlandı.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Başkan Yardımcıları Halil Bakkal, Metin Yıldırım, Ahmet Şahin, Birim Müdürleri ile personelin katıldığı, Aslanlardan Kıranköy Meydana kadar gerçekleştirilen yürüyüşte Başkan Köse vatandaşların bayramlarını kutladı.

Yürüyüşün ardından, tüm mahalleleri kapsayan ve müzik eşliğinde gerçekleşen araç konvoyuna geçildi. Açık araçtan vatandaşların bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Elif Köse’ye olan ilgi gözlerden kaçmazken, yol kenarlarından, balkonlarından 7’den 70’e herkes bayram coşkusunu yaşadı.

Başkan Köse, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan çocuklara kitap, şeker gibi hediyeler verirken, program sonrası yaptığı açıklamada, Bayramların Türk halkı için çok özel ve önemli olduğunu ancak pandemi nedeni ile  ziyaretlerin yapılamadığını, bu nedenle vatandaşlarla bu şekilde kucaklaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Eski bayramlara bir an önce kavuşabilmenin özlemini çektiklerini kaydeden Başkan Elif Köse; “Her şeye rağmen gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, bir kez daha bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi