Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından Safranbolulu kadınlara armağan edilen Hanımevi’nde bir yenilik daha yapıldı.

Kadınların hoşça vakit geçirebilmeleri, yeni arkadaşlıklar kurabilmeleri, kitap okuma, el işi gibi etkinlikleri gerçekleştirmeleri için açılan ve kısa sürede Safranbolulu kadınların gözdesi hâline gelen Hanımevi’nde, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Daha önce söz verdiğimiz gibi Hanımevi’nin etkinlik alanlarını arttırıyoruz.” dedi.

Oldukça güzel tepkiler aldığını ifade eden Başkan Köse, “Hanımevi’ni açtığımızda bu mekânın kadınlarımızın uğrak yeri olacağını, burada güzel vakit geçirme imkânına sahip olacaklarını söylemiştik. Söylediğimiz gibi de oldu. Şimdi de sözünü verdiğimiz gibi, ihtiyaç duyan kadınlarımıza Dilan Başsallar tarafından verilecek Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti'ni başlattık. Dileyen kadınlarımız, bugünden itibaren perşembe ve cuma günleri saat 13.30 ile 17.30 arasında destek alabilecekler. Hanımevi’nde yenilikler yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi