Safranbolu Belediyesi pandemi döneminde yoğunluğun azalması ve daha ulaşılabilir bir belediye olmak için Safranbolu’da 3 noktada tahsilat işlemleri yapıyor.

Belediye binasının giriş katında hizmet veren veznenin yanı sıra Kıranköy’de bulunan Zabıta Müdürlüğü binasının alt katında ve Tarihi Çarşı’da hizmet vermeye devam ediyor. Safranbolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tahsilat veznesinde su, vergi, beyanname gibi birçok ödeme alınıyor. Pandemi nedeni ile yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşların ödeme yapmalarını kolaylaştırmak için 3 ayrı noktada da işlemler yapılabiliyor.

Safranbolu Belediyesi vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için hizmetlerini kent geneline yayarak daha ulaşılabilir bir belediye olmayı amaçlıyor.

Kentin 3 ayrı noktasında tahsilat yapılması vatandaşların işlerini kolaylaştırırken salgın döneminde kuyruk oluşmasının da önüne geçiyor.

Hizmet ağının ve var olan hizmetlerin daha etkin kullanılmasını hedeflediklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’’ Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden daha rahat yararlanmaları için belediye binamız dışında da hizmet veriyoruz’’ dedi.  

Editör: Haber Merkezi