20130318AW000445_05Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, yılın personeline ödül verdi.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl büyük bir titizlikle değerlendirilen ve o yıl içerisinde performansı en yüksek olan personele verilen “Yılın Personeli Ödülü”nün 2012 yılı personeli Safranbolu Belediyesi Elektrik Teknikeri Orhan Yıldırım oldu. Logo yarışması ödül töreninin sonunda açıklanan yılın personeli ödülünü Orhan Yıldırım’a Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy verdi.

Aksoy, “Kültür Müdürlüğünün katkıları ile geçtiğimiz yılın en başarılı personelinin belirlendiğini, belediye ve birçok kurumun elektrik ile ilgili işini yılmadan, hiç şikayet etmeden başarı ve büyük bir titizlikle yerine getiren Orhan Yıldırım 2012 yılının en çalışkan personeli olarak seçilmiştir” dedi.

Orhan Yıldırım’ın çok sessiz ancak bir o kadar da çalışkan olduğunu dile getiren Başkan Aksoy, “Gecenin bir yarısında sessiz bir şekilde herhangi bir yerde çalıştığını görürsünüz. Belediyemiz ve diğer kurumlarında elektrik ile ilgili sorunlarını, seslendirme ile ilgili çalışmaları başarılı bir şekilde yerine getirir. Orhan kardeşimi gösterdiği bu yoğun çalışmalardan ötürü kutluyor, performansından hiçbir şeyin eksilmemesi dileği ile çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Aksoy, Yıldırım’a plaketini takdim ettikten sonra bir de saat hediye etti.

Editör: Haber Merkezi