Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, göreve geldikleri günden bu yana gereksiz israfın önüne geçmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

Belediyenin büyük çoğunlukla kendi ürettiği malzeme ile işleyişine devam ettiğini kaydeden Başkan Köse, “Belediyeye giren her kuruşun, vatandaşın ödediği verginin yine vatandaşa en iyi şekilde hizmet olarak dönmesi için tüm ekibimizle birlikte işimizin başındayız” dedi.

Her Argümandan Maksimum Faydalanıyoruz

Ekiplerin ellerindeki tüm malzemeden maksimum derecede faydalanmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Mutlu Sokak’ta geçtiğimiz günlerde başlattığımız kaldırım yenileme çalışması bunun en güzel örneği. Burada ağaçların büyüdükçe kaldırımı bozması ve burada çok çeşitli parkenin kullanımı, estetiği bozduğu gibi parkelerin yerinden oynaması yayalarımıza da zor anlar yaşatıyordu. Burada güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bununla beraber engelli vatandaşlarımıza da uygun duruma getiriyoruz. Yine buradan sökülen parke taşlarını ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde kullanıyoruz. Kısaca belediyemizde israf yok, aksine her argümandan maksimum derecede faydalanıyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi