Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması olduğu hafta sonu kent sokaklarını dezenfekte etti. Kısıtlamanın olduğu hafta sonu trafiğin azalmasını fırsata çeviren Müdürlük, ana arterleri köpüklü sular ile yıkayarak Koronavirüs etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalar başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında başlattığı dezenfekte çalışmalarını sokağa çıkma kısıtlamalarıyla birlikte yoğunlaştırdı.

Salgın bulaşını azaltmak için yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarını hızlandırdı. 7/24 mesai yapan personel, Safranbolu’nun ana arterde bulunan sokaklarını köpüklü sularla yıkayarak hem hijyeni sağlıyor hem de mevsimin yağışsız geçmesiyle kirlenen sokakları estetik görünümünü güzelleştiriyor.

Belediye’nin tüm birimlerinin kısıtlamaların olduğu günlerde de hizmet vermeye devam ettiklerinin bilgisini veren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, biz görevimizin başındayız vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz ifadelerine yer vererek şu sözlerle devam etti ’’Belediye hizmetleri hiçbir koşulda aksamaz,  özellikle bu tür kriz zamanlarında daha da yoğunlaşır,  bizler Belediye olarak çalışma arkadaşlarım ile 7/24 görevimizin başındayız;  birçok alanda vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz, bu zor günleri de dayanışma ve kurallara uyarak en kısa zamanda hep birlikte atlatacağız’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi