Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri her hafta cuma günleri farklı bir Camide simit ikramı ve maske dağıtımı yapıyor.

Bu hafta Merkez Cami önünde cuma namazı çıkışı vatandaşlara ikramda bulunuldu. Safranbolu Belediyesi, hayatın her alanında, kentin her köşecinde vatandaşa hizmet etmek için çalışıyor. Vatandaşa dokunan projelerle örnek bir yerel yönetim anlayışı sergiliyor.

Her hafta cuma günleri gerçekleşen etkinlik vatandaşların belediye ile bağlarını güçlendirirken, istek ve taleplerin de aktarılması noktasında hizmet sağlıyor.

İş yoğunluğundan fırsat buldukça etkinliğe katılan Belediye Başkanı Elif Köse daha ulaşılabilir bir belediye olmak için sahalardayız ifadelerine yer verdi. Başkan Köse ‘’ Belediyelerimizin tüm birimleri ile sahadayız, vatandaşlarımız yaptığımız etkinliklerden memnun kalıyor ve etkinliklerimize de destek oluyor. Bizler proje geliştiriyoruz ve halkımız da içinde yer alıyor. Bu kapsamda ismini vermek istemeyen hayırseverler bize başvuruda bulunuyor ve o haftaki simit ikramlarının ücretini karşılayarak, ebediyete intikal etmiş yakınlarının ruhuna bağış yapıyor’’ dedi.