AK PARTİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIK KERVANINA ÖZLEM URGANCIOĞLU DA KATILDI


 

ozlem-urganciogluda-aday


AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığına beşinci bir isim daha çıktı.

Mevcut Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un yanı sıra Ali Keskinkılıç, Bahattin Eroğlu ve Ali Kaya’nın Safranbolu’da aday adaylığına Özlem Urgancıoğlu’da katıldı.

Siyaset kulvarında, birbirinden güçlü isimlerin yarışacağı AK Parti Safranbolu Belediye Başkanlık Adaylığında, Özlem Urgancıoğlu’nun da kesin kararını verdiği ve önümüzdeki hafta Cuma günü müracaat edeceği bilgileri tüm hesapları sil baştan yaptı.

Necdet Aksoy’un bu gün aday adayı olarak müracaat etmesinin ardından, yarın (26.10.2013 Cumartesi) Saat: 17:30’da Ali Kaya aday adaylığı için müracaat edecek. Ali Keskinkılıç ile Bahattin Eroğlu ise müracaatlarının önümüzdeki hafta içinde yapacaklar.

Son dakika da Özlem Urgancıoğlu’nun ise adaylık müracaatı ile ilgili yakın çevresindeki kaynaklardan edinilen bilgiler ise şöyle;

Çiçeği burnunda anne Özlem Urgancıoğlu’na siyaseten yakınlığı ile bilinen ve 2009 yılında Saadet Partisi’nden Ankara, Çankaya Belediye Başkanlığını Urgancıoğlu’na teklif eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un aradığı ve aday olması noktasında telkinlerde bulunduğu belirtiliyor.

Saadet Partisi Genel Başkanlığından ayrılan Numan Kurtulmuş’un kurduğu HAS Parti’de kurucu üyesi olan ve GİK Üyeliği de yapan Özlem Urgancıoğlu, yine Numan Kurtulmuş ile birlikte geçtiğimiz yıl AK Parti’ye geçmişti. Recep Tayyip Erdoğan’ın da bizzat katıldığı geçiş töreninden sonra Numan Kurtulmuş AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

ozlem-urgnÖzlem Urgancıoğlu’nu bizzat arayan ve aday olması için telkinlerde bulunan Numan Kurtulmuş’a, yeni doğum yaptığını ve bebeğinin daha bir aylık olduğunu belirtmesine rağmen, Kurtulmuş’un, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır’ı örnek gösterdiği de belirtiliyor.

Karabük Net Haber’in edindiği bu bilgileri yalanlamayan Özlem Urgancıoğlu, aday adaylığı noktasında kararını verdiğini ve son gün müracaat yapacağını söyledi.