MHP'NİN SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA'NIN BİR PROJESİNİ DAHA SAFRANBOLU BELEDİYESİ HAYATA GEÇİRDİ


 

proje-ozata


Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata'nın seçim projeleri arasında yer alan, mahallelerde ki çöp konteynerlerinin yer altına alınması projesi mevcut belediye yönetimi tarafından hayata geçirildi.

Safranbolu Kıranköy’de bir çocuk parkının yanında bulunan çöp konteynerleri yapılan bir uygulama ile yerin altına alındı.

“Proje ve hizmet üretme kabızlığı çeken Safranbolu Belediyesi'ni yönetmeye çalışan yetkililerin bu kadar modern bir hizmeti tarihi kente kazandırmak için beklenmesine bir anlam veremiyorum” diyen, MHP Safranbolu aday Mustafa Özata şunları söyledi;

“Safranbolu Belediyesini yönettiklerini sananların bu zamana kadar böylesi küçük hizmetleri vermek için niye 5 yıl beklediklerine şaşıyorum. Bilindiği üzere Safranbolu Halkını daha çağdaş ve modern bir kentte yaşatma gayretiyle aday olduk. Geçtiğimiz haftalarda seçim beyannamemizi açıkladık. Beyannamemizin içerisinde bulunan pazar yerine ücretsiz servis uygulaması, mevcut belediye yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirildi. Bundan mutlu olduk ve milletimiz adına teşekkür ettik. Şimdi de bizim bir projemizi daha faaliyete geçirmişler. Çöp Konteynerlerinin yer altına alınması projemizi kopya çekerek apar topar uygulamışlar. Bu zamana kadar neredeydiniz diye ben bunlara sormak isterim. Demek ki bunlar 5 yılı boşa geçirmişler, proje ve hizmet üretme kabızlığı çekmişler"

Editör: Haber Merkezi