MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA YÜRÜTTÜĞÜ YOĞUN SEÇİM ÇALIŞMALARI İLE DİKKATLERİ ÇEKMEYİ BAŞARDI


 

ozata-durmak-bilmiyor


Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına bu gün de Emek mahallesinde devam eden Özata, iki gün içerisinde 30 siteyi ziyaret ettiğini ifade ederek “Tüm kapıları çaldık, site sakinleri ile sohbet ettik.” Dedi.

Emek mahallesi gezisinde sokaktaki genç, yaşlı, çocuk her kesimden insanların ilgi ve sevgisinden bir hayli memnun görünen Mustafa Özata’ya 150 kişilik bir gurup eşlik etti.

Safranbolu’nun tüm mahallelerine gösterdikleri ilgiyi, Emek mahallesine de gösterdiklerini ifade eden Mustafa Özata, mahalle sakinlerine Emek Yaşam Kompleksi ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile gerçekleştirilecek olan Kanyon Projesinin hayata geçmesiyle, hayat standartların artarak, mimari ve kültürel değerlerin yükseleceğini söyledi.

Kanyona yapılacak olan köprünün yeri hakkında incelemelerde bulunan Mustafa Özata, projenin mahallede bulunan mülklerin değerini arttıracağını ve yaşam alanının hareketleneceğini vurguladı.

Özata son olarak “Tamamen seçim çalışmalarına odaklandık. Safranbolu’da tüm hemşerilerimle yüz yüze gelmeye son derece gayret ediyorum. Seçimde yaşanan politik ayak oyunlarını, dedikoduları ve diğer siyasi atraksiyonları duyacak vaktim bile yok” dedi.