MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA  “SAFRANBOLU’DA SEÇİM İKİ UÇLU OLACAKTIR VE UCUN BÜYÜK KISMI BİZİZ”


 

“HER GEÇEN GÜN SAFLARIMIZA KATILANLARLA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ”


 

mustafa-secim-guclu


MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, Safranbolu’da seçimlerin iki kutuplu geçeceğini ve kutbun büyük kısmının kendileri olduğunu ifade etti.

Seçim çalışmalarını her geçen gün hızlandırarak sürdürdüklerini belirten Mustafa Özata, her gün saflarına her kesimden, çok sayıda hemşerilerinin katıldığını söyledi.

Özata “Her kesimden, her siyasi görüşten vatandaşlarımız saflarımıza katılıyor. Her gün çığ gibi büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Safranbolulu hemşerilerimin bana karşı gösterdikleri ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Bu gelişmelerde, seçimin iki kutuplu yaşanacağını gösteriyor. Seçim bizle, mevcut yerel yönetim arasında geçecektir. Safranbolu seçmeni, ya onlar diyecektir, ya da seçimin en güçlü kanadı olan bizlere yönelecektir. Son fırsatını adeta bitik bir şekilde değerlendirmeye çalışanlar, her ne kadar kendilerini güçlü göstermeye çalışsalar da, vatandaşımız gerçeği görüyor. Kimse halkı kandırmaya çalışmasın.” Dedi.

Seçimin en güçlü tarafı olduklarının altını çizen Mustafa Özata, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Safranbolu’da yaşayan insanımız, seçimin en güçlü tarafı olarak bizi görüyor. ‘Bu kanıya nereden vardınız?’ derseniz; Her geçen gün o kadar değişik kesimlerden insanlar bizim kolumuza giriyor ki, biz bile zaman zaman şaşırıyoruz. Her siyasi görüşten insanımız, bizim 30 Mart da sandıktan çıkacağına inandığından gücümüze güç katıyor. Etrafınızda size güç veren kitleler ile gücünüzü ortaya koyarsınız. İpi göğüsleyen tarafın biz olacağından kimsenin şüphesi olmasın.”