Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan aday adayı Osman Aydın, projelerini anlattı


 

osman-aydin-iddiali


Basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Osman Aydın, düzenlediği toplantı ile Safranbolu’da hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlattı.

Aydın, Ülkü Ocaklarından aldıkları terbiye gereği aday olup olmama kaygısı taşımadan 22 Kasım’da istifa edip, 25 Kasım günü aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalara hızla başladıklarını söyledi.

Yaptıkları çalışmalarla, promosyon dağıtımı ve SMS ile vatandaşlara ulaşarak projelerini halka yazılı ve görsel basın yolu ile anlatmaya çalıştıklarını belirten Osman Aydın, “İl ve ilçe teşkilatı ile iletişim halindeyiz. Genel Merkez yöneticileri ile sürekli diyalog halindeyiz. Safranbolu’da düşündüğümüz ve hayata geçirmeyi planladığımız projelerde başlıklar altında Engelsiz Kent, Trafik Park, Planetaryum, Alp Otağı, Kapalı Pazar yeri, Safran ve Çavuş evi, Mobil itfaiye, Araç Dezenfekte Ünitesi, Misafirhane, Mobil Vezne, Köylerin turizm katkısı ve trafik sorunu ile üniversite öğrencilerine yönelik” dedi.

Aydın, projelerinin detayları hakkında ayrıntılı bilgiler verdikten sonra daha önce Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunduğunda vefat eden MHP lideri Alparslan Türkeş için 1997 yılında tutulan anı defterlerini muhafaza etmesi için Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş’a teslim etti.

Osman Aydın'ın seçimler öncesi yaptırdığı internet sitesinin adresi ise şöyle; www.osmanaydinn.com

Editör: Haber Merkezi