MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPAN OSMAN AYDIN “KELLEYİ KOLTUĞA ALARAK GELDİK” DEDİ


 

osman-aydin-mhp


Osman Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru dosyasını teslim etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Osman Aydın, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Savaş’a teslim etti.

Osman Aydın’ın başvuru dosyasını teslim etmesi sırasında diğer aday adayları da partide hazır bulunurken, İlçe Başkanı Ahmet Savaş yaptığı konuşmada Osman Aydın’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ahmet Savaş, “Ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu kara tablodan kurtulmanın adresinin MHP olduğundan hiç şüphemiz yoktur. Hepinizin bildiği gibi ‘Diyarbakır buluşması’ adı altında Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Türk düşmanı Barzani’nin buluşması ve orada Türk düşmanı olan Şivan Perver’in söylemiş olduğu türküye tempo tutarak ağlayanlar, Türk milletinin akıbetini hazırlamakla meşguller. Düşünceniz, fikriniz, zikriniz, inanç felsefeniz, partiniz ne olursa olsun bu tabloyu kabul etmeyenler, bu milletin bölünmesini istemeyenler, bu ülkede alnı açık ve dik yaşamak isteyenler bu tabloyu lütfen görünüz. Bu tabloyu görmediğiniz taktirde başınıza gelecekler Suriye’den farksız olacaktır, Irak’tan, Libya’dan farksız olacaktır. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli vardır. Biz bu bedeli 1071’den beri bugüne kadar ödüyoruz. Türk milletinin bu coğrafyada dimdik durmasından başka alternatifi yoktur. Ya biz ayakta durup mücadele edeceğiz ya da Karadeniz’e, Ege’ye, Akdeniz’e dökülüp telef olacağız. Telef olmaktansa bu coğrafya da dimdik yaşamak bizim için en büyük şiar olacaktır. Bu ülkeye bize vatan bırakanlar size söz veriyoruz, son nefes son nefer düşünceye kadar bu mücadelemizi Allah rızası için yapacağız. Hepimizin uyanık olması gerekiyor. Hepimizin dik durması gerekiyor. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler çok çok önemli. Aday kim olursa olsun teşkilatın almış olduğu karara saygı duymak zorundayız. Mücadelemizi yapmak zorundayız. Bu seçimde bu iktidara bir ihtar göndermezseniz, bir daha sandık önünüze gelir mi gelmez mi onu da Allah bilir. Osman Aydın’a aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kelleyi koltuğa alarak geldiklerini belirten Osman Aydın ise “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler sadece belediye başkanı, il genel meclisi üyesi, belediye meclisi üyesi veya büyükşehir belediye başkanı seçilmeyecek. 30 Mart 2014 tarihinde Türk milleti tarihini seçecek. Çünkü görünün o ki, biz 25 yıldır bu teşkilatın içindeyiz. Biz 657’ye tabi devlet memuruyuz, ancak biz kelleyi koltuğa aldık buraya geldik. Türk milletini bölüp parçalamak isteyen dış mihraklar, içeriyle anlaşma sağlayarak, ülkeyi yavaş yavaş bölüyorlar. Biz 657 olduğumuz halde geldik. Siz hala neyi bekliyorsunuz? Ülke bölündükten parçalandıktan sonra mı ayağa kalkıp geleceksiniz. Çanakkale’de verdiğimiz şehitler yetmedi mi daha ne kadar şehit vereceğiz? Bebek katilini pazarlık konusu yapan insanlar şunu işi bilsinler ki, ülkücü hareket var oldukça hiç kimse Türk milletini Türk devletini bölemeyecektir” diye konuştu.

Safranbolu için hazırladıkları projeler ile Safranbolu halkını daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlayacaklarını belirten Aydın, şunları söyledi;

“25 Kasım 1977 öğle vaktinde dünyaya gözlerini açan cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğum gününde canımızı, kanımızı feda etmeye hazır olduğumuz Ülkücü hareketin Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olmak için sizlerin huzurundayım. Bu göreve talip olurken; şehitlerimiz Velican Oduncu’yu Süleyman Özmen’i Selçuk Duracak’ı Halil Esendağ’ı Mustafa Pehlivanoğlu’nu meslektaşım midesinde 2 gün önce yediği simit ile şahadete eren Dursun Önkuzu’yu ve isimlerini sayamadığım şehitlerimizi yanımızda hissettik. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizim ölçümüz lider-teşkilat-doktrindir. Ülkücü hareketin hilalli bayrağını Safranbolu’ya dikmek için tüm enerjimizle çalışcağız. Teşkilatımızın vereceği karar ile belediye başkan adayı olup yolumuza devam edersek, el ele kol kola tüm zorlukları aşacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. İlçemiz için hazırladığımız projeler ile değerli hemşerilerimizin daha mutlu huzurlu olmasını sağlayacağız. Ülkücüler yurdun dört tarafında olduğu gibi Safranbolu’da da başarı bekliyorlar. ‘Halkımız şu ülkücüler gelse de iman, ahlak, adalet ölçüsünde bizleri yönetse’ diye gözümüzün içine bakıyor. Biz bu beklentileri boşa çıkarmayacağız. Gün Sazak’tan aldığımız manevi güç, cennet mekan Başbuğumuzun bizlere verdiği enerji ve bilge lider Doktor Devlet Bahçeli’nin direktifleri ile zafere ulaşacağımıza eminiz. Davamız ilahi kelimutullah davasıdır. 30 Mart 2014’te yapılacak seçimlerde başarılı olmak için ev ev kapı kapı sokak sokak çalışacağız. Bu zorlu yolda kader birliği yapacağımız tüm hemşerilerimiz inandığımız davamızdan taviz vermeden sizlerle beraber yürümek istiyoruz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız başaracağız.”

 

Editör: Haber Merkezi