20130411AW000360_02Altın Safran İlkokulu’ndan 50 kişilik 4. sınıf öğrencisi, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete öğretmenleri ile birlikte gelen minikler öncelikle teker teker söz alarak önce Başkan Aksoy’a okullara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler, sonrasında da okullarındaki bazı eksikliklerin giderilmesi hususunda isteklerde bulunurken, ziyarete gelemeyen arkadaşlarının da Başkan Aksoy’a yazdıkları mektupları takdim ettiler.

20130411AW000360_03Eğitime verdiği önem ile birlikte çocuk sevgisi ile de bilinene Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, öğrenciler ile ayrı ayrı ilgilenirken taleplerini dikkatle dinledi. Çocukların ve gençlerin ülkemizin geleceğinin teminatı olduğunu dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Özellikle son yıllarda Karabük’ün eğitimdeki başarısı gözler önünde. Bu başarıda en büyük pay sahibi ise Safranbolu’dur. Yani bu başarı sizlerin. Bizler sizlerin başarılarını duydukça mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz. Safranbolu’da eğitimdeki çıtayı biraz daha yukarılara çekmek için SAKEM bünyesinde hizmet veren Bilgi Evini kurduk. Burada yüzlerce çocuğumuz dershane değerinde eğitim görüyor ve girdikleri sınavlarda başarılı olmaları bizleri oldukça onurlandırıyor. İnşallah Safranbolu kültürü, tarihi, mimari yapısının yanında eğitimdeki başarıları ile de kendinden söz ettirecektir” dedi.

20130411AW000360_01Safranbolu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve okullarda çok yoğun bir katılımla gerçekleşen Safranbolu’yu Boyayarak Öğrenelim yarışmasına katılan her öğrenciye Safranbolu’yu ve boyama kitabındaki yerleri gezdireceklerini ifade eden Başkan Aksoy, eğitim adına yapılacak tüm çalışmalarda destek vereceklerini söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek çocuklara teker teker teşekkür etti.

 

Editör: Haber Merkezi