MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN MUSTAFA ÖZATA’YA, ADAY ADAYLARINDAN TAM DESTEK GELDİ


 

mustafaya-tam-destek


MHP aday adaylarından, Safranbolu adayı Mustafa Özata’ya tam destek geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayları Çetin İpek ile Osman Aydın, aday olarak belirlenen Mustafa Özata’ya tam destek mesajı yayınladılar.

MHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Osman Aydın yayınladığı destek mesajında şu görüşlere yer verdi;
Değerli dava arkadaşlarım, Kıymetli hemşerilerim;

Bildiğiniz üzere 2013 Temmuz ayından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı olmak için Ülkücü tavır ve terbiye ölçüsünde çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız sırasında bizleri yalnız bırakmayan ailemiz, ülküdaşlarımız, hemşerilerimiz, reklam firmaları, medya mensupları, SMS şirketlerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

8 Aralık 2013 Pazar Günü itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Özata olarak Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli tarafından açıklanmıştır. Bu tarihten itibaren görevimiz Genel Başkanımızın bize emaneti olan Sayın Mustafa Özata’yı Safranbolu Belediye Başkanı olarak seçtirmektir. Bu görevi yerine getirirken dün yanımızda olan arkadaşlarımız yine yanımızda olacaklar. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Aday adaylığı süreci bitmiştir. Artık adayın etrafında kenetlenme zamanı gelmiştir. Bir oy fazla nasıl alırız? Bunun hesabını yapmalıyız. Adayımızın çalışmak istediği kişileri seçmesinde saygılı davranmalıyız. Küsmek, kızmak, kırılmak biz ülkücülere yakışmaz. Cennet mekân Başbuğumuzun doktrinlerini hayatımızda hep yaşamalıyız. Aklımızdan şehitlerimizi çıkarmamalıyız. Gün birlik günüdür. Çünkü Türkiye’nin gidişatı iyi değildir. Ülke bölünmeye doğru gitmektedir. Ekonomik olarak çıkmazdayız. 2002 de 5 bin taşeron işçi varken günümüzde bu sayı 500 bini geçmiştir. Artık miting meydanlarını doldurmak için barkod sistemine geçen siyasi parti bizi yönetirken biz halen neyin kavgasını yapacağız?

Çevrenizdeki sadece ülkücülere değil, vatan –bayrak- devlet kaygısı taşıyanlara şunu söyleyin; “Ülkenin gidişatında vebal taşımak istemiyorsanız, bu seçimlerde MHP çatısı altında toplanalım. Yoksa bir sonraki seçimde sandık önümüze gelir mi? Onun garantisini kimse veremez.” Ülkeyi suni gündemlerle meşgul edip milyon dolarları peşkeş çekenler bilmeli ki ülkücü kadrolar bunun hesabını sizden soracaktır. Son olarak şunu belirtmek isteriz ki ; biz projelerimiz, aklımız, bedenimiz ile teşkilatımızın ve adayımızın yanındayız. Allah bizleri utandırmasın. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin.

MHP’nin Safranbolu’da diğer aday adayı olan Çetin İpek ise yayınladığı destek mesajında şunları söyledi;
Aday adaylığı süreci artık sona ermiştir. Genel Merkezimizin verdiği karar neticesinde MHP'nin adayı Sayın Mustafa Özata olmuştur.

Baştan beri söylediğimizi bir kere daha söylemek isterim. Teşkilatımızın verdiği kararın arkasında sonuna kadar duracağım ve bu seçimi Safranbolu’da MHP olarak alacağız. Kırgınlık, dargınlık ve şahsi nefis kesinlikle yoktur.  Bu yolda yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.  Allah bizlere Safranbolu’da MHP’li bir belediyeyi inşallah nasip edecektir. Şimdi dik durup, doğru söyleyip, tam destek verme zamanıdır. Şahsi egosundan kurtulan, davasına ve teşkilatına bağlı ülkücülerin bir ve dik durma zamanıdır.

 

Editör: Haber Merkezi