CHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI OLMASI BEKLENEN MUSTAFA EREN “ADAYLIK TEKLİFİ CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN KESKİN’DEN GELDİ”


 

eren-keskin-chp


Cumhuriyet Halk Partisi’nin Safranbolu Belediye Başkan Adaylığının belirlenmesinde yaşanan şok gelişmeler karşısında, ismi geçen Mustafa Eren ilginç bir açıklamada bulundu.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yapan Mustafa Eren, kendisinin aday olmadığını, aksine aday gösterildiğini iddia etti.

CHP Safranbolu Belediye Başkan Adaylığına kesin gözüyle bakılan Mustafa Eren “Baştan bu yana her yerde aday olmak gibi bir düşüncem olmadığını hep ifade ettim. Geçtiğimiz hafta beni CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin arayarak adaylık konusunda görüşmemiz gerektiğini söyledi ve beni davet etti. Davete icap ederek gittim. Bana Safranbolu’da CHP’nin seçimlere iddialı bir şekilde girmesi için aday olmam gerektiğini söyledi. Ben de bir görev verilirse kaçmayacağımı belirttim.” Dedi.

Mustafa Eren, Adnan Keskin’e, aday gösterilmesi halinde, Safranbolu parti teşkilatı ile görüşülmesi gerektiğini ifade ettiğini belirterek “Ben kimse ile kavgalı değilim. Yumruklarımı sıkmış bir vaziyette de durmuyorum. Siyasette barışmasını bilmeyen kavga etmemelidir dedim. Adnan Keskin’de bana, ‘partimiz yurdun her köşesinde başarıya ulaşma hedefini taşıyor. Biz de seninle Safranbolu’da başarı elde edeceğine inanıyoruz. Oradaki teşkilatımız da inanıyoruz ki partisinin başarısı için uğraşacaktır.’ Dedi. Bunun üzerine bana yaptıkları adaylık teklifini ben de olumlu karşıladım.” Diye konuştu.

Eren ayrıca “Ben hiçbir kimse ile kavgalı değilim. Siyasetin tek sermayesi insandır. CHP’nin Safranbolu’da benimle başarıya ulaşacağına birileri inandıysa, ben de bu inancı boşa çıkarmam. Seçimlerde herkese elimi uzatıyorum. Elimi tutandan da, tutmayandan da Allah razı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi