Mahalle ve Köy Muhtarları, Belediye Başkanı Elif Köse’ye 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kendilerine gösterilen ilgi ve Mahallelerinde yapılan hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Köse’yi makamında ziyaret eden Tokatlı Köyü Muhtarı Şevki Alper, Bostanbükü Köyü Muhtarları Osman Alkan, Barış Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Şahin Yavuz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Oktay Akerdoğan, Esentepe Mahalle Muhtarı Özlem Gürsel ve Musalla Mahallesi Muhtarı İlhami Özdemir; Safranbolu'da ve mahallerinde yapmış olduğu çalışmalarından duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Başkan Köse, her fırsatta vatandaşla istişare ederek Safranbolu’daki sorunları çözmeye gayret ettiklerini kaydederek,  Mahalle Muhtarları bu istişarelerin daha sağlıklı yürümesini sağlıyor ifadelerine yer vererek şu sözlerle devam etti ‘’ Safranbolu Belediyesi olarak kendimizi, kentimizin kalkınmasında ve yaşam kalitesinin artırılmasından sorumlu tutuyoruz. Safranbolu halkının ve kamunun çıkarlarını korumaya çalışan bir belediye olabilmek için birlikte çalışıp, birlikte üretme konusunda vatandaşlarımızı işin içine katmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla bizlerin arasında köprü vazifesi üstlenmiş durumdalar. Muhtarlarımızla aylık toplantılarımızda da bir araya gelerek kentimiz hakkındaki sorunları konuşuyoruz. Ben her birine mahallerine verdikleri emek ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.  

Editör: Haber Merkezi