Safranbolu Muhtarlar Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

 

20130227AW000413_01Safranbolu Muhtarlar Derneği yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhtarlık görevinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, sizlerde devleti temsil ediyor, yaşadığınız bölgeye hizmet gelmesinde önemli rol oynuyorsunuz. Sizlerin başarılarını da kutlamak gerekir. Bu vesile ile öncelikle bana ve ekibime güvendiğiniz ve desteklerinizi eksik etmediğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Allahın izni ile 2009 yılından bu yana aynı tempo, aynı şevk ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da aynı istekle devam edeceğiz. İnşallah halkımızın bizlere olan güvenini sarsmadan hizmetlerimize her gün bir yenisini ekleyerek Safranbolu’muzu daha da ilerilere götüreceğiz” dedi.

Başkan Aksoy, bu nazik ziyaretlerinden ötürü Dernek Yönetimine yeniden teşekkür ederken, konuşmaların ardından muhtarlar mahalleleri ile ilgili yapılacak ve yapılmasını istedikleri projeler ile ilgili konuştular.

Muhtarlar, son dönemlerde yapılan hizmetlerden oldukça memnun kaldıklarını ifade ederken, yeni yapılan duraklar içinde ayrıca başkan Aksoy’a teşekkür ettiklerini söylediler.

Editör: Haber Merkezi