MHP’DEN SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN ÇETİN İPEK GÜNLERDİR KAPALI OLDUĞU İDDİA ETTİĞİ MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANLIĞI İLE İLGİLİ AĞIR ELEŞTİRİLERDE BULUNDU


 

cetin-ipek-isyan

 

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı ile kamuoyu tarafından tanınan Çetin İpek, Facebook hesabında MHP Safranbolu İlçe Başkanlığının kapalı kapısının fotoğrafını çekerek paylaştı ve ağır eleştirilerde bulundu.

Günlerdir MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı binasına gittiğini fakat her defasında kapısının kilitli olduğun u öne süren Çetin İpek “Bu fotoğraftaki ayrıntıya Dikkat!” diyerek, ağır eleştirilerde bulundu.

Çetin İpek’in Facebook’ta yazdığı ve eleştiri dolu sözler önümüzdeki günlerde yeni tartışmalara neden olacak gibi…

İşte İpek’in Facebook profilinde paylaştığı fotoğraf ve eleştiri;

 

mhp-sbolu-kapiBu fotoğraftaki ayrıntıya dikkat edin..!!!


Evet, fark ettiniz kapı kapalı. Neden mi? Cevabını ben bilmem ama üst üste 6 gün gittim, sadece 1 kere açıktı ve onda da yeni açmışlar ve 1 kişi vardı. Peki, ilçenin kapalı olmasının anlamı nedir?


Ne gibi sebep ve sonuçları vardır bunu tartışa biliriz. Şimdi ben böyle olacağını, yanlış yaparsanız ilçe teşkilatını açıp kapatacak emekli ağabeylerimizin dahi bulunamayacağını yetkili (!!) mercilere söyledim. Ben demiştim, demek istemiyorum ama içim acıyor. 8.500 oy almış, Safranbolu’da ikinci parti düzeyine gelmiş partimizin durumunu sizlerin takdirine bırakıyorum. Bizler doğruyu ve olması gerekeni söylerken, birileri bildiğini yaptı. 45 Senelik siyasi geçmişe sahip bu parti birçok makamda oturan adam gördü, lakin şuan birçoğu yok. Baki olan partimiz, teşkilatımızdır. Şimdi doğruyu YAPMAYAN-YAPAMAYAN kim varsa teşkilatın şu anki durumundan da onlar sorumludur. En yetkili merci bu işin yanlış olduğunu bildiği halde bu işi yaparken, ÜLKÜCÜ’lüğündan şüphe dahi duymadığım birçok kişi sesini dahi çıkarmadı.


O zaman susanlar da teşkilatın şuan ki durumundan sorumludur. Her cuma günü MUHAKKAK Kİ, ALLAH ADALETİ EMREDER derken amin diyen diller, neden doğru karar vermeye gelince adaleti unutur, o da ayrı bir muamma.


Özetlemek gerekirse; dava ne, parti ne, Teşkilat ne bilemeyenler, gönlünden art niyeti silemeyenler, davası ve teşkilatı için doğru kararı veremeyenler, yanlışa karşı susanlar ve ortak olanlar, emret komutanımcılar, bu partiyi milliyetçi haddeci partisi yapmaya çalışanlar, muhakkak ki bu teşkilat ve bu adalet bir gün size de lazım olacak. O zamana kadar kalın sağlıcakla.....


Editör: Haber Merkezi