MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINDA UZUN SÜREDİR İSMİ GEÇEN MUSTAFA ÖZATA, ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


 

ozata-mhpden-aday


Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun süredir Safranbolu adaylığı konuşulan Mustafa Özata  partisinin ilçe başkanlığına aday adaylığı  başvurusunu yaptı.

Özata, adaylık başvurusundan sonra yaptığı açıklamada “Samimi duygularla bir yola çıktık, tek amacımız var o da memleketimize hizmet etmek, bu dakikadan sonra karar  teşkilatımızın ve saygıdeğer Safranbolu halkının, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun” dedi

Partisinin ilçe başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Mustafa Özata konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamadaAday adaylığı başvurumuzu yaptık. Başta Sayın İl Başkanımız Metin Demirel, İlçe Başkanımız Ahmet Savaş, teşkilatımızın yöneticileri ve önde gelen isimleri bizleri büyük bir sıcaklıkla karşıladılar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yolda bir başarı yakalayacaksak ekip halinde yapılacak bir çalışma ile yakalayacağız, teşkilatımız yanımızda  olmadan, el ele, omuz omuza vermeden yapılacak bir çalışmanın asla başarıya ulaşacağına inanmıyorum. Ben ekip ruhuna ve takım oyununa inanan bir insanım. Teşkilatımız adaylığımız noktasında uygun görüş beyan ederse onlarla birlikte yapacağımız çalışmalarla hep birlikte zafere ulaşacak ve Safranbolu’yu ortak akıl ile yöneteceğiz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken Safranbolu’da yaşayan her insanın fikrine, önerisine kulak vereceğiz, bu kentin dokusuna uygun bir yönetim ve yaşam tarzını hayata geçireceğiz. Çünkü bu kent, ruhu olan bir kent. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Safranbolu partimizin ruhuna ve hizmet anlayışına çok uygun bir şehir.” dedi

Siyasete girme kararını vermesinde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin hizmetlerinin büyük etkisi olduğunu da belirten Mustafa Özata “Sayın Başkanın sıra dışı olduğunu ben değil hemen hemen tüm Türkiye kabul ediyor.” Dedi.

Özata son olarak şunları söyledi;

“Safranbolu’yu zihniyeti kapalı, ufku dar bir idare ile yönetmek hep kaderi mi olacak. Ben ekonomik olarak kendimi tatmin etmiş bir insanım. Safranbolulu hemşerilerimden, bu kent için, kendileri için oy istiyorum. Deneyimli bir işadamı ve turizmci olarak Safranbolu’da ne kadar iddialı olduğumuzu çok yakında herkes görecektir.”

 

Editör: Haber Merkezi