MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI AHMET SAVAŞ “ADAYIMIZIN ETRAFINDA TAM BİR KENETLENME İÇİNDEYİZ”


 

ahmet-savas-mhp


Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, adayın belirlenmesinin ardından birlik ve bütünlük mesajları verdi.

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Özata’nın belirlenmesi ile birlikte, İlçe Başkanı Ahmet Savaş Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yaptı.

Savaş, tam bir bütünlük içinde adayının etrafında kenetlendiklerini vurgulayarak şunları söyledi;

“MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayımızın belirlenme sürecini geride bıraktık. Demokrasinin gereği diğer aday adayı arkadaşlarımız ile bir yarış oldu. Kimi, o, kimi bu adayımızı destekledi. Bu da gayet doğaldır. Adayımız belirlendi ve şimdi adayımızın etrafında tam bir kenetlenme içine girdik.”

Mustafa Özata ile Safranbolu’da başarı elde edeceklerini belirten Ahmet Savaş “30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli seçimlerde halkımız, bölünmez Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin kaderlerini belirleyecek yapı taşlarını oluşturacaklardır. 12 Yıllık AKP İktidarında karanlık bir geleceğe doğru sürükleniyoruz. Bu seçimlerde “Söz konusu vatansa, gerisi teferruat” diyenlerin oylarına talibiz. İnanıyoruz ki adayımız Mustafa Özata ile Safranbolu’da başarıya ulaşan taraf biz olacağız.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi