MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI BERKE ATAY İLE YÖNETİMİNİN BEKLENMEYEN ATAMASINI PARTİ GENEL MERKEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ


 

mhp-safranbolu-atama

Ahmet Savaş Başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe teşkilatının seçimler sonrası toplu istifa etmesinden sonra, Karabük İl Yönetimi Berke Atay’ı ilçe başkanı olarak görevlendirmişti.

Partililerin, İlçe Başkanı olarak Berke Atay’ın görevlendirilmesinden dolayı duyulan rahatsızlık genel merkeze kadar ulaştırılmıştı.

MHP ve Ülkücü camiaya uzak olduğu gerekçesi ile Berke Atay ve Yönetiminin, Parti Genel Merkezi tarafından atamasının yapılmayacağını öne süren bazı çevrelerin beklentileri boşa çıktı ve İl Teşkilatının görevlendirmesi onaylandı.

SAFRANBOLU ATAMASI OLMASAYDI, ATEŞLENEN FİTİLİN UCUNDAKİ BOMBA İL TEŞKİLATINDAmhp-sbolu-berke PATLAYACAKTI

MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan tarafından önerilen Safranbolu İlçe Başkanlığı görevlendirmesi, genel merkez tarafından onaylanmasaydı, İl teşkilatında büyük rahatsızlıklar ortaya çıkacak ve hatta toplu bir istifa yapılacaktı söylemleri yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı.

MHP Genel Merkezinin bu atamayı gerçekleştirerek, görevdeki yönetimi rahatlatırken, muhalif kesimin beklentilerini boşa çıkardı.

PARTİ İÇİNDE BÜYÜK KUCAKLAŞMA MI OLACAK, YOKSA MUHALİFLERİN MÜCADELESİ SERTLEŞECEK Mİ?

Karabük İl ve Merkez ilçeye muhalif olan MHP içindeki azımsanamayacak derecede bir gurup, Safranbolu İlçenin atamasıyla bir kere daha hayal kırıklığına uğrarken, İl Başkanı Burhanettin Arslan, muhaliflere “Gelin kucaklaşalım” mesajını vermeye hazırlanıyor.

Başta MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve mevcut yönetime muhalif olan gurup, il başkanının bu mesajına uyacak mı, yoksa muhalefet ateşini daha da mı körükleyecekler.

Tüm bu yaşanması beklenen süreçler merakla beklenilirken, MHP Genel Merkezi bu atamayı yaparak Karabük teşkilatları içindeki olası krizi önlemiş oldu.

İŞTE MHP SAFRANBOLU İLÇE YÖNETİMİ

Safranbolu İlçe Başkanı;


Berke Atay


Yönetim Kurulu;


Ahmet Kaptan


Muharrem Asker


Emre Barbaros Tunç


Burak Toker


Basri Kavsa


Osman Soykal


Eren Toraman


Mehmet Acar


Osman Zeren


Emin Yıldız


Aydın Sertkaya


Cihan Civil


Bekir Yılmaz


Cengiz Aşar


Ali İhsan Yılmaz


Mustafa Akdemir


İlhan Yanık


İbrahim Çetinkaya