Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Safranbolu’da görev yapan emniyet güçlerini, 13 Aralık Pazar akşamı 21.30’da ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve Meclis üyesi Kemal Akgül eşlik etti. Ziyaret esnasında baklava ikram edilen ekiplere, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, her gece SAKEM mutfağında hazırlanan çorbalar kontrol noktalarına bırakılarak süreç destekleniyor.

Safranbolu’da 4 farklı noktada uygulama yapan emniyet güçlerini ziyaret eden Başkan Köse, soğuk havada kentin değişik noktalarındaki giriş, çıkışlarda sokağa çıkma kısıtlaması ihlallerini kontrol eden ve güvenliği sağlayan emniyet mensuplarını motive etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette ekipler ile sohbet etti.

Safranbolu Belediyesi hayatın her alanında yer almaya devem ediyor ifadelerine yer veren Başkan Köse ‘’Vatandaşlarımızın canı, malı, temel hak ve özgürlüklerini korumakla görevli olan emniyet mensuplarımız bu süreçte sağlıkçılarımız kadar yoğun mesai harcıyor. Biz de her türlü ihtiyaçlarında belediyemizin imkanları dahilinde yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Polis memurlarımızın belediyemizden bir istekleri olup olmadığını sorduğumuz ziyaretimizde, sabaha kadar soğuk havada görev yapan, kentimizin güvenliğini sağlayan ekiplere teşekkürlerimizi sunduk’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi