ALİ KESKİNKILIÇ "KARARIMI BAYRAMDAN SONRA AÇIKLAYACAĞIM"


 

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINDA İSMİ GEÇEN ALİ KESKİNKILIÇ KARABÜK NET HABER’E ÖZEL AÇIKLAMADA BULUNDU


 

ali-keskinkilic-karar


"Halka Hizmet yolu nerede ise ben o yolda olurum’’ Bir aşk ve tutku ile bağlı olduğum Benim Safranbolu’m her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Şimdilik şehrimin sesini dinliyorum ve gerekli yerlerle görüşüyorum. Kararımı Bayramdan sonra açıklayacağım"

AK Parti'den Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili sık sık ismi geçen Ali Keskinkılıç Karabük Net Haber’e bir açıklamada bulundu;

Keskinkılıç açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
Bu vesile ile Hemşerilerinim Kurban bayramlarını kutluyorum. Bu bayram vesilesi ile Cenab-ı Allah bizlerin dualarını kabul buyursun ve bizlere mağfiret eylesin. Dünyamıza da barış ve huzur gelmesini temenni ediyorum. 2009 seçimlerinde Safranbolu Ak Parti teşkilatında ki arkadaşlarının talebi üzerine Aday adayı oldum o zaman nasip olmadı. İnsan nasibini yaşar bizler hayrı isteriz.

Ben hiç Safranbolu’dan kopmadım her zaman insanlarımızın TBMM kapısı oldum. Siyasette insanlar sizi nerde görmek isterse orada olursunuz. Bu gün içinde Safranbolu da şahsım için yoğun bir talep ve beklenti var. Birçok vesile ile bu konuda taleple karşılaşıyorum. Ben hep ‘’Hizmet Yolunda’’ oldum Cemiyet hayatında iseniz hizmetten kaçamazsınız. Safranbolu nerede olmamı isterse orada olurum. Ben ömrümü insanlarımıza hizmette adadım. Halka Hizmet yolu nerede ise bende o yolda olurum.

Toplumun Değişim ve daha iyisini arama isteği bitmez.  Bu istek toplumları dinamik tutar ve her zaman daha iyiye doğru gidişinin yolunu açar.

Demokrasinin en güzel yanı bu değişim ve daha iyiyi bulma yolunu açmasıdır.

Bir aşk ve tutku ile bağlı olduğum Benim Safranbolu’m her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Şimdilik şehrimin sesini dinliyorum ve gerekli yerlerle görüşüyorum. Kararımı Bayramdan sonra açıklayacağım.