KARŞI ŞERİDE GEÇEN CİP KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAŞLI ADAMI ALTINA ALARAK BAHÇEYE DÜŞTÜ


 

bu-nasil-kaza


Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bahçeye düşen son model cipin yaya kaldırımında altına aldığı yaşlı adamı itfaiye ekibi uzun uğraşlar sonrası kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Ekrem Kaya idaresindeki 78 SS 911 plakalı cip, Sadri Artunç Caddesi'nde ilerlerken park halindeki Sabahattin Yıldırım’a ait 78 BE 474 plakalı araca çarptı. Çarpma sonrası yoldan çıkan cip önce orta refüjdeki ağaçları devirdikten sonra karşı şeride geçerek kaldırımda yürüyen Sami Kalpaklı’yı (61) altına alıp bir evin bahçesine uçtu. Bu sırada Kalpaklı, burun üzerine düşen araç ile bahçenin içerisindeki demirler arasında sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar baygın halde olan araç sürücüsünü cipin içerisinden çıkarırken, aracın ön kısmı ile bahçe arasında sıkışan yaralı için de itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine çağırılan Karabük Belediyesi araç kırım ekipleri ve Safranbolu İtfaiyesi ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yaralı çıkarıldı. Zaman zaman aracın kayması sonucu acı çeken Kalpaklı, sedyeye konularak Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, sürücü Ekrem Kaya ise, Karabük Özel Medikar Hastanesine kaldırıldı. Kazaya sebebiyet veren sürücü Ekrem Kaya’nın seyir halinde iken araçta rahatsızlandığı öğrenildi.

Görgü tanığı Sebahattin Yıldırım isimli vatandaş, “Cip yavaş yavaş giderken bir anda benim araca vurdu ve daha sonra sola kıvırarak aşağıya doğru giderken, ağaçları devirerek karşı kaldırımda yürüyen vatandaşı altına alarak bahçeye düştü” dedi.



  HABERİN VİDEOSU  


 

Editör: Haber Merkezi