KARABÜK NET HABER DÜZENLEDİĞİ ANKETLERLE SEÇMENİN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR


 

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’DEN SONRA, SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. NECDET AKSOY İLE İLGİLİ DÜZENLEYECEĞİMİZ ANKET, BU GECE YARISI BAŞLAYACAK


 

“SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKSOY, BİR DÖNEM DAHA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMALI MI?” SORUSUNA CEVABINIZI VERİN VE KARARINIZI KAMUOYU İLE PAYLAŞIN


 

necdet-aksoy-anket


Bölgenin en fazla okunan internet haber sitesi olarak, haber verme hizmetimizin yanı sıra sizlerin sesini de duyurmaya gayret gösteriyor.

6 Ay sonra yapılacak olan mahalli seçimler öncesi, Karabük merkez ve diğer ilçelerin mevcut Belediye Başkanları ile ilgili halkın düşüncelerini kamuoyuna aktarabilmek için düzenlediğimiz anketlerin ikincisine bu gece (03.10.2014 Çarşamba) 00:00’da başlayacak.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili başlattığımız anket, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile devam ediyor. Daha sonra sırasıyla, Yenice, Eskipazar, Eflani ve Ovacık ilçelerinin mevcut Belediye Başkanlarına yönelik anketlerimiz yapılacak.

Bu gece başlayacak olan anketimizin “Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bir Dönem Daha Belediye Başkanlığı Yapmalı mı?” sorusuna katılımcılar “Evet”, “Hayır” ve “Fikrim Yok” seçeneklerine oy kullanarak, düşüncelerini kamuoyu ile paylaşabilecekler.

Daha önceden de belirtildiği gibi yapılacak olan anketlerimizin verilerinin tutulduğu LOG kayıtları olarak adlandırılan, kayıtları muhataplara sanal ortamda verilecektir.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile ilgili anketimiz. 03.10.2013, 00:01’de başlayacak, 09.10.2013, 00:01’de sonlandırılacaktır. Yedi gün sürecek anketimize katılın ve düşüncelerinizi kamuoyu ile paylaşın.

Editör: Haber Merkezi