23. sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında, finale kalanlar ve sergilenmeler belli oldu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Alanında ilk ve tek olan festivalimiz, kısa bir süre sonra start alacak. İnanıyorum ki tüm kesimlerin ilgisini çekecek birbirinden güzel programlarda, Safranbolulu hemşehrilerimizle birlikte 4 günlük süreçte; hem bir şeyler öğrenerek bilgi birikimimize yenilerini dahil edeceğiz hem de eğlenerek doyasıya bir festival yaşayacağız. 

Tüm jürimize verdikleri büyük emekten dolayı teşekkür ediyorum. Her biri diğerinden değerli eserler arasından seçilen eserlerin sahiplerini de kutluyorum.” dedi.

Yarışmada finalist ve sergilenmeye hak kazanan eser sahipleri;

Alena Tsygankova, Alahattin Kanlıoğlu, Ahmet Harmancı, Ali Baykala, Aygül Harmancı, Barış Topdemir, Cemil Belder, Egemen Ergin, Erdoğan Karadağlıoğlu, İsmail Serhat Şahin, Levent Ateş, Mehmet Yılmaz, Murat Kaplan, Nihat Toprak, Nuri Çoban, Ramazan Çırakoğlu ve Sheıkh Ibrahim Khalilullah 


 

Editör: Haber Merkezi