Safranbolu Belediye Başkanı Elf Köse'nin yoğun çabaları ile ilki gerçekleştirilen 'Kadın El Emeği Festivali'nin 2. günüde dolu dolu geçti.

Eğitmen Tuna Cankurtaran tarafından emekçi kadınların da uygulamalı eşlik ettiği Dışıyla Medya Sunumu ile başlayan program, Bölge Satış Müdürü Yunus Çalışkan ve Kanal Satış Müdürü İbrahim Vıcıl'ın İdea Soft Sunumu ile devam etti.

Başkan Elif Köse, festivale verdikleri katkılardan dolayı Çalışkan ve Vıcıl'a teşekkür plaketi verdi.

Emekçi kadınları her zaman olduğu gibi yanlız bırakmayan Başkan Köse, bir yandan alış veriş yaparken, her daim kadınların yanında olmaya, destek vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Gün boyu devam eden ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği, kendi çömleklerini yaptıkları Hayal Çömlek Atölyesi, festivalde  ailelerinde uğrak noktası oldu.

2. Günün en çok mutlu olan kesimi ise çocuklar oldu. Palyaço eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, çeşitli yarışmalardan ödüller alırken, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapıldı.

Etkinlikler Uygulamalı Workshop, Tuğba Sarıkaya mini konseri ve bölgemizin sevilen ses sanatçısı Orhan Demirağ'ın verdiği muhteşem konserle sona erdi.

Kadın El Emeği Festivali 12 Eylül Pazartesi günü yine birbirinden güzel programlarla sona erecek.