Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, olumsuz hava şartlarında bile çalışmalarına devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, soğuk hava şartlarına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Müdürlüğe bağlı ekipler, kentin çeşitli bölgelerinde kaldırım yenileme, bordür döşeme ve yol bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, rutin hizmetlerin yanı sıra acil bakım ve onarım gerektiren mekânlara ivedilikle müdahale edildiğini ifade etti. Başkan Köse, çalışmalarla ilgili şu görüşlere yer verdi:

“Müdürlüklerimiz, haftalık olarak çalışma programı yapıyor. Programa bağlı kalmaya da gayret gösteriyorlar. Bunun haricinde ise vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda acil yapılması gerekenleri tamamlıyorlar."

Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Mahallesi’nde göçen yolun bakım ve onarımın kısa sürede tamamlandığını sözlerine ekleyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz, olabildiğince hızlı bir şekilde müdahale ederek yolu yeniden kullanıma kazandırma amacındalar. Bununla beraber yine bir gurup personelimiz de tamir gerektiren kaldırımlarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.  Bu anlamda tüm personelime kolaylıklar diliyor, desteklerini esirgemeyen vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi