SAFRANBOLU TSO MECLİS BAŞKANI AHMET ŞAHİN SON ZAMANLARDA ZAMANSIZ VE SIK BİR ŞEKİLDE YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ


 

sbolu-tso-sahin-elkt


Son zamanlarda Karabük’te de görülen fakat Safranbolu’da daha sık bir şekilde yaşanılan elektrik kesintileri maddi ve ekonomik kayıplara neden olmaya başladı. Özellikle tarihi ve turistik Safranbolu ilçesinde son günlerde sık bir şekilde yaşanan elektrik kesintilerine ilk tepki Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şahin’den geldi.

Başta sanayi tesisleri ve turistik işletmeler olmak üzere, birçok ticaret kesiminin bu kesinti uygulamalarından ciddi maddi kayıplar yaşadıklarını belirten Ahmet Şahin “Son zamanlarda zamansız bir şekilde uygulanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkiliyor. Sanayicilerimiz ile birlikte turizm işletmeleri, yapılan bu elektrik kesintilerinden dolayı ciddi maddi kayıplar yaşıyor. Eski çarşıda son birkaç gündür sokak lambaları da yanmıyor. Önceden bilgilendirme yapılmadan, tüm bu uygulanan elektrik kesintilerinin son bulmasını yetkililerden istiyoruz.” Dedi.