DÜĞÜNÜN SONUNDA ARKADAŞLARI DAMADIN ELİNE KAZMA KÜREK VEREREK ÇİÇEK DİKTİRDİ


 

20150519AW418481_02Safranbolu Bağlar Saray Otel’de düzenlenen düğünde ziraat mühendisi olan damat Mehmet Serdar Bal’a arkadaşları sürpriz hazırlayarak, otelin bahçesini kaza kürekle kazdırarak elleriyle çiçek diktirildi.

Eski sendikacı Osman Nuri Bal’ın oğlu Ziraat Mühendisi Mehmet Serdar Bal Safranbolu’da düzenlenen törenle hayatını Seda Akıncı ile birleştirdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy tarafından nikahları kıyılan Sema ve Serdar Bal çiftine arkadaşları ve dostları düğün sonunda sürpriz hazırladılar. Ziraat Mühendisi çiçeği burnunda damadın eline kazma kürek verilerek, salonun giriş bölümünde bulunan yeşilliğin ortasına gelin hanımın isminin baş harfi olan ‘S’ yi kazması istendi.

Sürpriz için her şeyi düşünen yakın arkadaşlar, esprilerle açılan (S) harfini beğenmediklerini daha güzel açmalarını isteyince damatlıklarla kazma kürek kullanmakta zorlanması gülüşmelere neden oldu.

Mevsim çiçeklerinin dikileceği yeri elleri ile organik gübre ile dolduran damat daha sonra çiçeklerin dikimini gerçekleştirdi. Dikim işleminin ardından Seda-Mehmet Serdar Bal çifti hatıra fotoğrafı çektirerek sürprizi sonlandırdılar.