Safranbolu Belediyesi Çocuk Meclisinin Başkanı Zeynep Berra Hatipoğlu, Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Meclisin, 14 Temmuz’da gerçekleştirilen ilk seçiminde Başkan seçilen Hatipoğlu, ziyarete meclisteki arkadaşlarını temsilen geldiğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Elif Köse’ye, Safranbolu’da Çocuk Meclisinin kurulmasından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Köse de; Çocuk Meclisinin belediye ile koordineli çalışacağını, geleceğin teminatı olan çocukların fikirlerine önem verdiklerini söyledi.  

Belediye olarak yapılan tüm çalışmaların yarının büyüklerine daha yaşanılır, daha güzel bir Safranbolu bırakmak adına olduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Sizlere çok güveniyoruz. Bizler de sizler için çalışıyoruz. Umudumuz siz çocuklarda. Sizler farkında olursanız, bir şeyler yaparsınız; dünyanın düzeleceğine, çok daha güzel günleri göreceğimize inanıyorum. Bu vesile ile ilçemizde kurulan ilk Çocuk Meclisimizin Başkanı Sevgili Berra ve arkadaşlarına gerçekleştirecekleri projelerde yanlarında olduğumu hatırlatıyor, başarılar diliyorum.” dedi.  

Editör: Haber Merkezi