SAFRANBOLU’DA ADAY BELİRLENMESİNDE CHP İNCE ELEYİP, SIK DOKUYOR


 

CUMHUR ONKARDEŞLER “EN İDDİALI PARTİ BİZİZ”


 

ADAY KİM OLACAK MERAKLA BEKLENİYOR


 

onkardesler-chp-iddiali


Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu’da hala adayını belirlemedi. Aday belirlenmesinde bir hayli ayrıntılı çalışma yapan CHP Genel Merkezi Safranbolu’da iddialı olmanın peşinde.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Cumhur Onkardeşler “Adayın belirlenmesinde artık son aşamaya gelindi” diyerek şunları söyledi;

“Aday belirleme noktasında parti genel merkez yetkililerimiz bir hayli ayrıntılı düşünüyor ve ince eliyor. Bunu yapmaları da gayet normal. Çünkü ‘Safranbolu’da en iddialı parti nasıl olabiliriz’ düşüncesi ile hareket ediliyor. Üç aday adayından birinin belirlenmesinde ayrıntılı bir çalışma yapmaları bizi daha da ateşliyor.”

Safranbolu’da, siyasi partiler arasında en erken aday adaylarının çıktığı partinin CHP olduğuna dikkati çeken Onkardeşler “Seçim çalışmalarını biz üç aday adayı zaten aylardır yapıyoruz. Ben diğer aday adayı arkadaşlarımın adına konuşamam ama kendi adıma bir şeyler söylemem gerekirse; Zaten 4-5 aydır, aday adaylığı dönemimizde adaymış gibi seçmenler ile bire bir görüşmeler yapıyoruz. Şu ana kadar şahsen ben kendim Safranbolu’da üç bin kişi ile bire bir karşılıklı oturup görüştüm. Kimi ile çay içtim, kim ile uzun uzun sohbet ettim. Yani adaylığımız döneminde yapacağım çalışmaların neredeyse yarısını aday adaylığı dönemimizde yaptık desek yeridir.” Diye konuştu.

Cumhur Onkardeşler “Son olarak bir konu hakkında herkesin dikkatini çekmek istiyorum. Partimizin Safranbolu’da ki üç aday adayından birisinin aday olması, diğer iki aday adayında küskünlük oluşturmayacaktır. Kim aday olursa onun arkasında kilitlenme olacaktır.” Dedi.