MHP Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığı için Çetin İpek aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Savaş’a teslim etti


 

cetin-ipek-aday-adayi


Mali Müşavirlik mesleğini icra eden Çetin İpek, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Savaş’a teslim etti.

Başvuru öncesi bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Savaş, “2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tüm belediye başkanlıklarını alacağımıza güvenimiz, inancımız tamdır. Sizlerinde desteğiyle, Allah’ın yardımıyla, Safranbolu halkının teveccühüyle bunu başarmamız için hiçbir sebep yoktur. Bir ilçe başkanı olarak çok mutluyum. Geçmişte bir takım sıkıntılar yaşayarak aday bulmakta zorlanan MHP, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde partimize olan teveccühlerde o kadar mutluyum ki, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde belediye başkanlığın aldığımız zaman mutluluğum daha da çok artacaktır. Bugün burada MHP’nin aday adayı Çetin İpek Beyi sizlere takdim ederken yolunun ve bahtının açık olmasını diliyorum.” dedi.

Sözlerine 75. ölüm yıldönümünde Atatürk’ü anarak başlayan Çetin İpek “ ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter’ diyen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümünde Atamızı sevgi, saygı ve hasretle yad ediyoruz. Sevgili Atam; açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize and içiyoruz. Mekanın cennet olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Safranbolu’yu Hz. Ömer adaletiyle yönetmeye söz verdiğini belirten İpek “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir üyesi olarak ‘Safranbolu’da MHP’ demek adına bende aday adaylığımı açıklıyorum. Daha önce sözlü olarak açıkladığımız adaylığımızı bugün sizlerin huzurunda resmiyete kavuşturuyoruz. Uzun süreden beri hazırlıklarını yaptığımız, projelerini oluşturduğumuz ‘Yaşanası bir Safranbolu’ için kollarını sıvayan bizler, partimizin içinden yetişmiş ve bu partinin öz evlatları olarak, MHP’nin Safranbolu’da belediye başkanlığını alacağına sonuna kadar inanıyoruz.” Diye konuştu.

MHP Safranbolu Aday Adayı Çetin İpek, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Artık Safranbolu’nun MHP’li bir belediye tarafından yönetilme vakti gelmiştir. Safranbolu’da bugüne kadar hizmet eden diğer siyasi parti belediye başkanlarının yaptıklarından öte, Dünya Kültür Mirası olan ilçemizi, kültür turizminin başkenti yapmaya, sosyal kültürel ve ekonomik anlamda yaşanabilir bir şehir yapmaya ve her alanda yaşam standartlarını yükseltmeye talibiz. Bizler, Karabük Belediyesi ile el ele vermiş, çözüm üreten, hayatı kolaylaştıran, güler yüzlü, çalışkan ve azimli, yaşanabilir ve yaşanası bir Safranbolu için yola çıktık. Bu yönlü çalışmalarımızı biz aday adayları olarak hazırlarken, partimizde seçimin olumlu sonuçlanması için yönetimden üyesine, il ve ilçe başkanından genel merkezine kadar bütün gücüyle çalışmalarına devam etmektedir. Diğer aday adaylarıyla çıktığımız bu yolda adaylık bazında ne olursa olsun, partimizin yetkili organlarının vereceği kararın arkasında sonuna kadar duracağıma, belirlenen aday kim olursa olsun seçim sonuna kadar var gücümle çalışacağım. Bireysel egolarından sıyrılan, davasına ve teşkilatına bağlı, önce ‘Allah rızası’ diyen biz ülkücülerin aldığı siyasi terbiye ve ahlakta bunu gerektirir. Çetin İpek olarak, mesleğim Mali Müşavirlik. 2012 yılından beri Safranbolu7da ticaretle uğraşıyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Eşimde benim gibi Safranbolulu ve Safranbolu sevdalısıdır. Allah’tan korkan, halka hizmet hakka hizmet sayan bir siyaset anlayışıyla, Hz. Ömer adaletiyle Safranbolu’yu yöneteceğimize Safranbolu’ya söz veriyorum” diye konuştu.