-    SAFRANBOLU KENT KONSEYİ DEZAVANTAJLILAR ÇALIŞMA KOMİSYONU, BELEDİYE BAŞKANI DR. NECDET AKSOY’U ZİYARET EDEREK, DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR.

20121222AW000444_02Safranbolu Kent Konseyi Dezavantajlılar Çalışma Komisyonu, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret ederek, doğum gününü kutladılar.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında Safranbolu Kent Konseyi Dezavantajlılar Çalışma Komisyonu Başkan Aksoy’un doğum gününü kutladılar.

Kent Konseyi Başkanı Feride Demiralp “Başkan Aksoy’un Safranbolu’ya yaptığı hizmetlerin dışında yardım severliğini de biliyoruz. Kendisi gerek Kent Konseyi gerek engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında. Geçtiğimiz günlerde hizmete açtığımız Dezavantajlılar Çalışma Komisyonu büromuzda da çok büyük emeği var. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor bundan sonraki yaşamında başarı, sağlık ve ailesi ile mutlu bir hayat diliyoruz” dedi.
Başkan Aksoy ise, sürprizden çok etkilendiğini, aslında bu tür kutlamaları pekte yapmadığını ancak bu doğum gününün çok anlamlı olduğunu dile getirerek, “Tabii ki bizler her zaman sizlerin yanında olmalıyız ve olacağız da. Kimin engelli olacağını bilemezsiniz, yani hepimiz birer engelli adayıyız. Ancak bu sürprizinizle beni çok mutlu ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.20121222AW000444_01

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, belediye olarak engellilere yönelik çalışmaların devam edeceğini, yeni projeler ürettiklerini, bunları yakında vatandaşlarla paylaşacaklarını söyledi.

Konuşmanın ardından Başkan Aksoy, doğum günü pastasını keserek, pastadan ikramda bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi