Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, hafta başından bu yana dış müdürlüklerin personelini ziyaret ediyor. Başkan Köse'nin bugünkü durağı İtfaiye Müdürlüğü oldu. Buradaki personel ile öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Köse'ye; Başkan Yardımcıları Halil Bakkal, Metin Yıldırım ve Ahmet Şahin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İnci Sungur eşlik etti.

Yemekte personel ile uzun süre sohbet eden Başkan Köse, İtfaiye Müdürü Mehmet Gökçü’den çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldıktan sonra, herhangi bir eksiklerinde istedikleri zaman kendisine ulaşabileceklerinin altını çizdi. Sadece ilçede değil, gerek olduğunda bölgedeki yangınlara müdahale etmedeki başarılarından dolayı ekibe teşekkür eden Başkan Köse, çekilen hatıra fotoğrafının ardından kolaylıklar dileyerek buradan ayrıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bu hafta içinde Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlükleri personelini ziyaret etti.

Dış müdürlüklerden biri olan Zabıta Müdürlüğü'nün çalışanları ile ise, önümüzdeki günlerde bir araya gelinecek. Ziyaretlerin belirli periyotlarda tekrarlanması planlanıyor.
 

Editör: Haber Merkezi