Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonları evde kalan vatandaşlar için her hafta Instagram üzerinden canlı yayın programları gerçekleştiriyor.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Gazeteci Fatih Portakal’ın konuk edildiği program yaklaşık 5 bin kişi tarafından takip edilerek büyük ilgi gördü.

9 Ocak Cumartesi 20.30’da, Başkan Köse’nin Fatih Portakal ile gerçekleştirdiği canlı yayında Başkan Köse, Portakal’a Safranbolu için sorular sordu.

Belediye Başkanı Elif Köse’nin, sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projeler ve dijital dönüşüm uygulamaları vatandaştan tam destek alıyor. Her hafta farklı bir konuyla alanında uzman konukların ağırlandığı canlı yayınlarda, göğüs hatalıklarından psikolojik desteğe, dijital dönüşümden, uzay bilimlerine, sanattan müziğe kadar birçok konu ve konuk yer alıyor.

Bu Hafta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel konuk edilen Gazeteci Fatih Portakal ile gerçekleşen sohbet tadındaki program 5 bin kişiye ulaştı. Canlı yayın sonrası paylaşılan video konferans ise yaklaşık 10 bin kişi tarafından izlendi.

Sosyal hayatı devam ettirmek için, kesintisiz hizmet fikriyle değişen şartlara uygun olarak etkinliklerin ve hizmetlerin formatını değiştirdiklerini ifade eden Başkan Köse, araştıran, geliştiren ve yenilikleri yakından takip eden bir belediye olarak hizmet ağını genişlettiklerini kaydederek şu ifadelere yer verdi. "Özellikle salgın tedbirleri kapsamında hafta sonları getirilen sokağa çıkma kısıtlamaları vatandaşlarımızla aramıza sosyal mesafe değil fiziksel mesafe koymuştur. Biz vatandaşlarımıza dijital platformlardan hizmet sunmaya devam ediyoruz. Tamamen sosyal sermayemizle ağırladığımız konuklarımıza bizi kırmayıp canlı yayınlarımıza katıldıkları için ben bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

Editör: Haber Merkezi