Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Orman İşletme Müdürü Sema Altunay tarafından emekli öğretmenler için organize edilen fidan dikme etkinliğine katıldı.

Sema Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra, Safranbolu Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Hüseyin Akyol ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda emekli öğretmen katıldı.

Müdür Altunay, misafirlere okuduğu şiir ile Öğretmenler Günü'nü kutladı, onları konuk etmekten duyduğu heyecanı dile getirdi. Dernek Başkanı Akyol da yaptığı konuşmada etkinliğin ve doğanın öneminden söz ederek, teşekkür etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Burada birbirinden değerli, eğitime gönül vermiş büyüklerimle birlikte olmak beni gururlandırıyor. Sizler yıllarca bu ülkede binlerce fidanlar yetiştirdiniz. Bugün de burada fidanları toprakla buluşturacaksınız. Etkinlikte emeği geçen Sema hanıma ve her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ögretmenler Günü'nüzü kutluyorum." şeklinde konuştu ve öğretmenlere hediye takdim etti.

Daha sonra Beştepeler mevkiindeki Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Safranbolu Tıbbi Aromatik Bitki Şehri alanında yapılan gezinin ardından, fidan dikimine geçildi. Fidan ve çiçekleri toprakla buluşturan öğretmenlerin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi