Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını ziyaret ederek; onlara hatıra koruluğunda bir fidan hediye etti.

Beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İnci Sungur ile Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Erkan Andaç’ı, İlçe Sağlık Müdürlüğünü ve Tarihi Çarşıdaki Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek; sağlık çalışanları adına oluşturulan hatıra koruluğu sertifikasını takdim etti.

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Köse, sağlık çalışanlarının en önemli vazifelerden bir tanesini yerine getirdiklerini, bu nedenle özveri ile çalışmalarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

Belediye olarak sağlıklı toplum olabilme yolunda, nesillerin devamı için büyük önem arz eden ve yüksek sorumluluk anlayışıyla çalışan, insanı yaşatmayı amaç edinen bu saygın ve onurlu mesleği yerine getiren tıp çalışanları için bir hatıra koruluğu oluşturduklarını ifade eden Başkan Köse, “8 Mart etkinlikleri kapsamında İz Bırakan Kadınlar adına bir koruluk yapmıştık. Şimdi de ilçemizde görev yapan sağlık çalışanlarımız adına Esentepe Mahallemizde böyle bir koruluğu oluşturduk. İnşallah kısa sürede fidanları toprakla buluşturacağız.” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, konuşmasını “Hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, onlara başarılar diliyorum.” diyerek noktaladı.

Editör: Haber Merkezi