Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yeni yılın ilk iş haftasında belediye personelini ziyaret ederek yeni yılını kutladı. Başkan Köse, yeni yılını kutladığı personelle sohbet ederek 2021 yılı için güzel temennilerde bulundu.

Ziyareti esnasında Başkan Köse’ye Belediye Başkan Yardımcıları, Halil Bakkal, Metin Yıldırım, Ahmet Şahin ve Nurten Danışman eşlik etti. Belediye birim ziyaretlerinden önce belediye iş merkezinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası ve Vergi Dairesini ziyaret eden Başkan Köse, çalışanlara belediyenin hazırlamış olduğu yeni yıl çantası hediye etti. 

 Safranbolu Belediyesi tüm birimleri ile yıl boyunca aralıksız çalışarak vatandaşların talep ve isteklerini gidermek için yoğun mesai harcadı. Büro çalışanları ve saha çalışanları arasında koordineli bir biçimde sunulan hizmetler için 2021 yılı iş takvimi de oluşturuldu.

Özellikle pandemi yoğunluğuyla geçen bir senede çalışmalarından dolayı personele teşekkürlerini ileten Başkan Köse, yeni yılı kutlayarak başta sağlık olmak üzere iyi bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu. Belediye hizmetlerinin gönüllülük esasına dayanarak yapılması ve bu bilinçle mesai harcanması ortaya daha verimli çalışmalar çıkarır ifadelerine yer veren Başkan Köse şu sözlerle devam etti;

"Mesai arkadaşlarımla zor bir yılı geride bıraktık. Çalışma arkadaşlarımla birlikte mesai saatleri dışında da görev yaparak özverili bir yıl geçirdik. Bizler işimizi severek yaparak daha verimli olacağımıza inanan bir belediye olarak, yeni yılda da saha çalışanlarımızdan büro çalışmalarımıza kadar yaptığımız işe yüreğimizi koyacağımıza inanıyorum. Mesai arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyor yeni yılda da her birine başarılar diliyorum."

Editör: Haber Merkezi