Safranbolu Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Yeni bebek sahibi olan aileleri bu özel ve mutlu günlerinde ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bu kapsamda Yerlikaya, Elieyi ve Özata ailelerini evlerinde ziyaret ederek bebekleri için “Hoş Geldin Bebek Seti” hediye etti.

Projede ailelerin maddi durumlarına bakılmaksızın bebeklerin ilk ihtiyaçlarının giderilmesine de katkı sağlanıyor. 0-6 aylık bebekleri olan ailelerin belediyeyi arayarak projeden yararlanmak istemeleri üzerine evlerine ziyarete giden Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü epikler; yeni doğan bebekler için ilk aşamada ihtiyaç duyulabilecek ürünlerin bulunduğu çanta ailelere hediye ediliyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla doğumdan ölüme kadar vatandaşın yanındayız ifadelerine yer veren başkan Köse şu ifadelere yer verdi. "Ailelere yeni katılan bireyleri ziyaret ederek ailelerin mutluluklarına ortak oluyoruz. Yeni doğan bebeklerimizin vatana, millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmalarını temenni ediyorum.’’dedi.

Editör: Haber Merkezi