Safranbolu Belediyesi tarafından askerlik görevini edecek olan ifa gençlere destek olmak amacıyla başlatılan ihtiyaç çantası dağıtımına devam ediliyor.

İçinde kişisel bakım seti, banyo seti, cüzdan gibi malzemelerin bulunduğu çanta asker adayına Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından hediye ediliyor.

Başkan Elif Köse’yi makamında ziyaret eden İsmail Can Sarı’da çantasını alırken; “Böyle bir uygulamanın başlaması benim gibi olan gençler açısından moral oluyor. Bizlere ne kadar değer verildiğini hissetmemizi sağlıyor. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu tür ziyaretlerin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Başkan Köse ise, "Bizim için tüm gençlerimiz çok değerli. Askerlerimiz bizlerin huzuru, güveni için yeri geldiğinde canlarını ortaya koyuyorlar. Bu nedenle bizlerde onları uğurlarken, küçük bir hediye vermek istedik. İsmail Can’a şimdiden görevinde başarılar diliyorum. Unutmasın ki sevdikleri burada bizlere emanet” diye konuştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Vatani görevini yerine getirecek evlatlarımız, Askeri İhtiyaç Çantasını teslim almak için (0370 725 52 77)nolu telefondan müracaat edilebilirler.

Editör: Haber Merkezi