Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, mahalle toplantılarına Hüseyin Çelebi Mahallesi ile devam etti


 

20130605AW000373_01Daha önce ziyaret ettiği mahallelerde coşku ile karşılanan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Hüseyin Çelebi Mahallesinde de vatandaşlarla buluşarak sohbet etti ve hizmetler ile ilgili bilgiler verdi.

Hüseyin Çelebi Mahallesi’ndeki toplantıya Mahalle Muhtarı Mustafa Özenen ev sahipliği yaparken vatandaşlar mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri Başkan Aksoy’a ilettiler. Açılış konuşmasını yapan Muhtar Özenen, “Öncelikle mahallemize hoş geldiniz. Mahalleleri dolaşarak ve bu tür toplantılar yaparak halkın içerisinde sorunlara bire bir eğilmeniz bizleri ziyadesi ile mutlu eriyor. Mahalle olarak en büyük sorunumuz kaldırımlarımızın yenilenmesi. Bu konuda bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum. Bir de mahallemiz gençlerinin sizlerden halı saha rica ediyorlar. Ben yeniden sizlere hoş geldiniz diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra mahalle sakinlerini de dinleyen Başkan Aksoy, “İlk olarak genç arkadaşların düğünlerini, nişanlarını yapabilmeleri için, eski çarşı SAKEM’de güzel bir açık hava salonu yaptık, burası sizlerin ücretsiz olarak hizmetinizde. Bayanlar ise SAKEM’in 48 değişik branştaki kursundan yararlanabilirler. Yeni eğitim öğretim döneminde hepinizi bekliyoruz. Burada bir sanat bir meslek öğrenebilirsiniz. Beraberinde ortaokul düzeyindeki çocuklarınızı dershane ayarında eğitim veren Bilgi Evine gönderebilirsiniz, bu hizmetlerin tamamı ücretsiz. Tamamı vatandaşlarımızın menfaati için” diye konuştu.

20130605AW000373_02Belediyenin diğer çalışmalarından da söz eden Başkan Necdet Aksoy şunları söyledi:

“En başından beri amacımız Safranbolulu vatandaşlarımıza hizmette hep en kaliteliyi en güzeli yaşatmak oldu. Bundan sonrada aynı şevk ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hüseyin Çelebi Mahallemizde yapacağımız çalışmaların notları önümde duruyor. Yapacağımız çalışmaların başlatılması için gerekli talimatlar verildi. İçiniz rahat olsun. Bu güzle hizmetleri önce Cenabı Hakkın izni sonran sizlerin duaları ile gerçekleştiriyoruz. Hepinize toplantımıza katıldığınız ve bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum.”

Başkan Aksoy, toplantı sonunda mahallede incelemelerde bulunurken, mahalle sakinleri tarafından alkışlar ve dualarla uğurlandı.

Editör: Haber Merkezi