AK Parti Safranbolu İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı


 

20130420AW000691_01AK Parti Safranbolu İlçe Danışma Meclisi Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Başkanı Ömer Ayar, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş’in konuşmasının ardından konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Safranbolu çarşısında arnavut kaldırımlarının yenilenmesi konusunda büyük bir çalışma başlattık. Geçen yıllarda hükümet caddesi başta olmak üzere Akçasu Caddesi’nde 10 bin metrekare alanda Arnavut kaldırımları yenilendi. Arnavut kaldırımlarının 1 metrekaresinde 800 kg taş, 350 kg sarı malzeme kullanıyoruz. Bu 1 metrekare parkeyi Kıranköy’de beton parkeyi 20 lira civarında, Kıranköy yürüyüş yollarında yaptığımız parkeyi ise 30 bin lira civarında bir paraya yaptırıyoruz” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar da, Safranbolu’nun her gün geliştiğini kaydederek, “Safranbolu’muzun yerel yönetimler anlamında geldiği noktaları, hedefine aldığı projelerini görmekten memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Safranbolu her gün değişiyor ve dönüşüyor, standartları yükseliyor, kent olarak erişilmez güzel bir turizm kenti haline dönüşmesi hepimizi memnun ediyor. Bu anlamda başkanımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
20130420AW000691_02Karabük Milletvekili Osman Kahveci de, “Gümüş Mahallesi sakinlerinin temel atma törenine katıldı. Bu da bizim için çok önemliydi. İnşallah 8-9 ay sonra vatandaşlarımız evlerine kavuşacaktır. Dünya miras kentinde böyle bir mahalle olması hepimizin içerisinde bir yaraydı. 2009 yılında başlayan süreçte devletimiz hiçbir karşılık beklemeden, 12 milyon liralık bir kaynağı bu işe ayırdı. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi