Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vatandaşlarla bire bir görüştüğü, onların taleplerini dinlediği halk buluşmaları devam ediyor. Bugün saat 14.00'te Safranbolu Belediyesi toplantı salonunda düzenlen Halk Günü toplantısıyla, 2022 senesinin ilk halk buluşması gerçekleşti.

Hizmeti sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüklerini ifade eden Başkan Köse, “İlçe halkının sorunlarının, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin giderilmesi hususunda; onların sesine de kulak veriyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz toplantılarda onları dinliyor; problemlerin çözüm yolunu tespit ederek, imkânlarımız ölçüsünde harekete geçiyoruz. Burada bize aktarılan şikâyet ve talepleri birim müdürlerimiz ile takip ederek, taleplerin en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu. 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla buluşmaya, bir arada olmaya devam edeceğiz. Safranbolu ve Safranbolu halkına en iyi, en güzel hizmeti vermenin gayretindeyiz. 

Bu bağlamda ilgi gösteren, destek veren ve bizlere güvenen değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.