Safranbolu Belediyesi Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonunda 7 – 17 yaş grubuna verilecek voleybol, basketbol ve masa tenisi ile 18 - 65 yaş grubu kadınlara verilecek egzersiz, yürüyüş, parkur, çabukluk, kuvvet ve dayanıklılık kursları, Ekim ayının ilk haftası başlayacak. Barış Mahallesi’ndeki spor salonunda ücretsiz olarak verilecek kursların kaydı, www.sakem.org adresinde "7 - 17 Yaş Arası Çocuklar Kursu" ve "18 - 65 Yaş Arası Kadınlar Sağlıklı Yaşam Kursu" şeklindeki iki farklı kategoride oluşturulabilecek. 

Sloganlarının “Sağlıklı Yaşam için Harekete Geç” olduğunu söyleyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Çocuk ve kadın vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamasına katkı sağlamak için Belediyemizin antrenörü ile başlattığımız kurslar, geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi görmüştü. Yeni nesil spor salonumuz, bu sene de kursiyerlerini bekliyor.” sözleriyle vatandaşları kurslara davet etti. 

Spor, olmazsa olmazımız.” diyen Başkan Köse, “Düzenlediğimiz turnuvalar, çeşitli takımlara bazı zamanlarda sağladığımız ulaşım destekleri ve Hanımevi’mizde gönüllü yoga eğitmeni tarafından verilen ücretsiz dersler gibi hizmetlerimizle, Belediye olarak imkânlarımız çerçevesinde sporcunun hep yanında olduk. Bu alandaki en önemli hizmetimiz tabi ki de Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonumuz. Barış Mahallesi’ndeki salonumuzdan tüm vatandaşlarımız yararlanabilir.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi